Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Night Of The Guitars Wintereditie in Veendam

Bé Brakke en Evert Erents (Foto: Willem van der Werf)

Bé Brakke en Evert Erents (Foto: Willem van der Werf)

VEENDAM – Zaterdag 2 januari 2016 wordt in Hotel Parkzicht te Veendam de wintereditie van de Night of the Guitars gehouden. Er wordt achter de schermen nog druk gesleuteld aan alweer de 10e binneneditie, die belangeloos wordt verzorgd door de geluidstechnici van GD Sound uit Weiteveen en muzikanten uit Veendam en omgeving.

De opzet blijft hetzelfde. De muzikanten kiezen dit jaar uit hun eigen platen/cd collectie één favoriet gitaarnummer en deze zullen op 2 januari door hen worden gespeeld in willekeurige bezettingen. Tijdens deze editie worden alleen nieuwe nummers ten gehore gebracht.

Omdat het de 10e binneneditie is, doen er deze keer 30 muzikanten mee, die al eerder één of meerdere afleveringen mee hebben gedaan. De 4 muzikanten die alle edities, 10 binnen en 6 buiten, mee speelden zijn Bé Brakke, Gerry Wolthof, Peter Bloem en Evert Erents.

Peter Bloem (Foto: Willem van der Werf)

Peter Bloem (Foto: Willem van der Werf)

De 30 muzikanten die er op 2 januari 2016 bij zijn, zijn: Everhard Sprik, Nick Cramer, Rolf Perdok, Frank Giordano, Joost Prinsen, Christoff Bauwens, Marcel van Mook, Evert Erents, Chris Kleine, Marianne v.d. Velde, Marcel Wolthof, Teo Feenstra, Ad Antonisse, Edwin Jongedijk, Bé Brakke, DjaiMac Wolthof, Coos Grevelink, Hemmo Barla, Hans Steneker, Robin Muilwijk, Gerrie Wolthof, Antoinette Bolt, Eddy Tokromo, Peter Bloem, Harbert Grezel, Koos Cramer, Irene Wilkens, Henk Nieborg, Steven Dik en Ilona van Veen.

Voorverkoop is gestart bij Hotel Parkzicht, Museumplein 3 in Veendam. Tel.: 0598-666888.

Gerry Wolthof (Foto: Willem van der Werf)

Gerry Wolthof (Foto: Willem van der Werf)

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.