Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Nieuwe directeur Maatschappelijk Presteren Lefier

Sandra van GaalenSTADSKANAAL – Sandra van Gaalen is vanaf 1 januari 2016 de nieuwe directeur Maatschappelijk Presteren bij Lefier. Samen met de directeur Vastgoed Pieter Witzenburg en de directeur Financiën en Ondersteuning Matthieu van Olffen gaat zij deel uitmaken van het directieteam van Lefier.

Sandra van Gaalen is nu Programmadirecteur Mens en Werk bij MVO Nederland en heeft eerder ruim tien jaar gewerkt bij het UWV in diverse leidinggevende posities waarin optimalisatie van dienstverlening en processen centraal stond. Zij heeft een sterke binding met het noorden van het land. Sandra van Gaalen vertelt: “Ik geloof in een samenleving waar iedereen toegang heeft tot basisvoorzieningen als wonen, onderwijs, werk en gezondheidszorg. Daarom ben ik ook zo enthousiast om bij Lefier te komen werken, omdat ik de maatschappelijke functie van woningcorporaties belangrijk vind. Mijn ambitie is het bijdragen aan en het zichtbaar maken van de maatschappelijke waarde van Lefier, samen met medewerkers, huurders en gemeenten. Een mooie opdracht; ik heb er zin in”.

Bestuurder Lex de Boer: “Sandra is een maatschappelijk gedreven persoon die zakelijk is, maar ook oog voor mensen heeft. Ze heeft ervaring om grote organisaties bedrijfsmatig aan te sturen en is daarom de aangewezen persoon voor deze functie”.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.