Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Alpha-cursus over het geloof in Nieuw Buinen

Alpha cursusNIEUW BUINEN – In januari start er in Nieuw-Buinen een Alpha-cursus voor iedereen die meer wil weten over het christelijk geloof.  Januari is een maand waarin mensen vaak goede voornemens hebben en ze gaan nadenken over van alles wat met hun leven te maken heeft.  Dat geldt zeker ook voor vragen of er bijvoorbeeld meer is dan het leven hier. Duizenden mensen hebben in de afgelopen jaren Alpha-cursus gevolgd en nog steeds is deze heel erg in trek. Tijdens tien interactieve en gezellige bijeenkomsten op de maandagavond kunt u ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. Alle vragen kunnen worden gesteld  en kan er met andere deelnemers gepraat worden over vijftien inspirerende onderwerpen.
De avonden beginnen met een eenvoudige warme  maaltijd.  Deelname is gratis. U bent hartelijk welkom  op maandag 11 januari om 19.30 uur in een zaal van de Baptisten kerk aan het Dwarsdiep 9 te Nieuw-Buinen waar alles wordt uitgelegd en waar uiteraard vragen gesteld kunnen worden. Voor meer info en/of  aanmelden kunt u onderstaand telefoonnummer of mailadres gebruiken. Telefoonnummer  0599-855521, email:  onderwijs@baptisten-nieuwbuinen.nl

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.