Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Nieuwjaars-inloopmiddag “De Wervelkolom” in het Refaja

NVVR_logo_2012STADSKANAAL – Op maandag 4 januari 2016 organiseert de Nederlandse Vereniging van Rugpatiënten, NVVR ‘de Wervelkolom’ een nieuwjaars-inloopmiddag in het Refaja ziekenhuis te Stadskanaal. Tijdens deze middag kunt u onder het genot van een hapje en een drankje informatie krijgen over problemen aan de wervelkolom en/of praten met ervaringsdeskundigen.

De inloopmiddag biedt mensen met wervelkolomproblemen tevens de mogelijkheid om informatie en advies te krijgen over de gevolgen daarvan in het dagelijks leven. Daarnaast is er gelegenheid om kennis te maken met de activiteiten van de vereniging.

De inloopmiddag vindt plaats op maandag 4 januari 2016 van 14.00 tot 16.00 uur in het gebouw Oogheelkunde bij het Refaja ziekenhuis aan de Boerhavelaan 1 in Stadskanaal. Voor meer informatie zie: www.ruginfo.nl of bel Infolijn Wervelkolom: 088-0707200 of stuur een e-mail naar: info@nvvr.nl.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.