Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Stomend het jaar uit

Stoomtrein_winterSTADSKANAAL – Op zondag 27 december rijdt de stoomtrein van Museumspoorlijn S.T.A.R. voor het laatst dit seizoen. “Geniet lekker van glühwein en oliebollen tijdens de rit in één van de verwarmde en verlichte rijtuigen”, aldus een STAR woordvoerder.

Er worden op deze dag drie ritten van Stadskanaal naar Veendam gereden. De trein vertrekt om 10.45, 13.30 en 15.50 uur uit Stadskanaal. In Veendam vertrekt de trein om 11.55, 14.45 en 17.00 uur. Er wordt volgens de ‘groene’ dienstregeling gereden.

2016
Op zondag 1 mei 2016 rijdt de trein weer voor het eerst volgens dienstregeling. Dat betekent niet Museumspoorlijn S.T.A.R. tot die tijd in winterslaap is. De komende maanden zijn de vrijwilligers druk aan de slag met het onderhoud van de treinen en de infrastructuur.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.