Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Rommel opruimen voor Oud en Nieuw

f-twitter wijkagent G PrinsNIEUW-BUINEN – Inwoners van de buurt Neije Daip in Nieuw-Buinen moeten van de politie de rommel achter een paar huizen opruimen. Wijkagent Gerwin Prins fotografeerde vanochtend troep die bij schuurtjes achter woningen in het dorp ligt. Er is onder meer een televisie gedumpt. Prins meldt er op Twitter bij dat de eigenaren van de troep tot Oudejaarsdag de tijd hebben het op te ruimen: “Dit soort rommel achter huizen willen we niet meer. Het verpaupert en dus niet fraai in #neijedaip” en “Deze rommel aangetroffen achter woning. Eigenaren aangesproken om op te ruimen voor oudjaarsdag”.

Niet alleen verpaupering is een reden om het afval te laten weghalen, de politie wil ook voorkomen dat de rommel met Oud en Nieuw in brand wordt gestoken. Meer foto’s zijn te zien op RTV Drenthe.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.