Direct naar de inhoud.

Animal Antics tweede winnaar Breakthru

  • door:
  • op:

Animal AnticsSTADSKANAAL – De band Animal Antics is de tweede winnaar van Radio Veronica’s talentenjacht Breakthru. De Groningse band uit Stadskanaal werd gisteren verrast met het nieuws tijdens de uitzending van dj Michael Blijleven. De band mag komend jaar live optreden voor publiek in de Vorstin in Hilversum tijdens Radio Veronica’s Countdown Café. Daarnaast maken zij kans op het opnemen van een eigen single in een professionele geluidsstudio van The Rocketeers.

Uit alle inzendingen werd Animal Antics als tweede winnaar gekozen door de luisteraars en een vakjury, bestaande uit platenmaatschappijen, muziekproducenten en dj’s Kees Baars en Dennis Hoebee. Met het bekendmaken van Animal Antics als tweede winnaar start een nieuwe selectieperiode.

Aanmelden 2016
Ook in 2016 start Radio Veronica de zoektocht naar nieuw talent van eigen bodem en wordt ieder kwartaal een winnaar gekozen. Het radiostation met De Hits Van Je Leven biedt met deze speciale talentenjacht een podium voor opkomend talent. Iedere dinsdag krijgt één band bij Michael Blijleven de kans om in 20 minuten te laten horen wat zij in huis hebben. Aanmelden kan via radioveronica.nl.

Uit alle winnaars wordt uiteindelijk de band gekozen die de absolute hoofdprijs wint en een single mag opnemen in de professionele geluidsstudio van The Rocketeers.

Foto: Animal Antics



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal