Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Nieuwjaarsconcert Veenkoloniaal Symfonie Orkest

Veenkoloniaal orkestWILDERVANK – Deze koude winteravond wordt u warm aanbevolen om dit Nieuwjaarsconcert bij te wonen in de domicilie van het Veenkoloniaal Symfonie Orkest: De sfeervolle en monumentale  Margaretha Hardenberg Cultuurcentrum te Wildervank.

Prachtige muziekwerken die volgens traditie goed passen binnen een Nieuwjaarsconcert. Het belooft een concert in optima forma te worden met werken van o.a. W.A. Mozart, P.I. Tsjaikovski, J.Strauss en zo veel meer. Mis het niet! Zondag 10 januari. Aanvang 20.00 uur. Kinderen tot 12 jaar gratis. Kaarten à € 10,00 aan de kassa bij het Margaretha Hardenbergcultuurcentrum of reserveren om verzekerd te zijn van een plaatsje: secretariaat@vkso.nu meer info: www.vkso.nu

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.