Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Platform “Red Refaja – Stop Menzis” heft zich op

RefajaSTADSKANAAL – De definitieve nieuwbouwplannen voor de operatiekamers van het Refajaziekenhuis in Stadskanaal is aanleiding voor het platform “Red Refaja – Stop Menzis” om zich op te heffen. “Met het akkoord is de toekomst van het regionale ziekenhuis zeker gesteld en vervalt de noodzaak om het platform te laten voortbestaan,” aldus de organisatie.

Toen vijf jaar geleden het voortbestaan van het regionale ziekenhuis in Stadskanaal in gevaar dreigde te komen, kwamen een aantal ondernemers in actie en richtten toen het platform “Red Refaja – Stop Menzis” op. Door een aantal activiteiten werd het dreigende voortbestaan onder de aandacht van het publiek gebracht.

Bovendien nam het platform het initiatief voor een website, waarop men een petitie kon ondertekenen voor het behoud van het ziekenhuis. Binnen twee weken verzamelde de ondernemersplatform ruim 12.000 handtekeningen en overhandigde die aan zorgverzekeraar Menzis.

Geplaatst door

Webmaster RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.