Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

IJzel: code rood in het noorden

Vallen en opstaan aan de Dwarssplitting ivm ijzel

Vallen en opstaan aan de Dwarssplitting ivm ijzel

STADSKANAAL – (Update) – Het zal u niet zijn ontgaan. Ook in en om de gemeente Stadskanaal geldt “Code Rood”! Er wordt geadviseerd om niet de weg op te gaan. Scholen en veel bedrijven zijn en blijven dicht. Ook het openbaar vervoer rijdt niet of nauwelijks.

Het is spiegelglad. Vooral op de binnenwegen maar ook op de andere wegen in (en buiten) onze gemeente is het uitkijken geblazen. Vanavond wordt er opnieuw ijzel verwacht bij een temperatuur van -3 graden. Ook woensdag en donderdag blijft het flink oppassen. Vanaf donderdag loopt de temperatuur op

 

 

Enkele foto`s uit de omgeving:

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.