Direct naar de inhoud.

Ook peuters ondervinden hinder van het weer

  • door:
  • op:
DreumesuurtjeSTADSKANAAL – Niet alleen kinderen en volwassenen ondervinden hinder van de extreme weersituatie. Ook peuters uit Ter Apel kregen afgelopen woensdag 6 januari te maken met de gevolgen van ijzel. Het eerste dreumesuurtje in het nieuwe jaar van de bibliotheek daar ging in verband met de gladheid niet door. Het dreumesuurtje in de bibliotheek van Stadskanaal zal waarschijnlijk wel doorgaan, want dat is pas volgende week woensdag.

 

Ook dit jaar zijn er elke maand in de bibliotheek van Stadskanaal en Ter-Apel weer dreumesuurtjes. Dit zijn  gezellige uurtjes voor één- tot tweejarigen en hun ouders, grootouders of oppas. Tijdens dit uurtje wordt er voorgelezen, gezongen, gespeeld en geknutseld. De activiteiten zijn gericht op stimulering van de taalontwikkeling, de motoriek en de sociaal emotionele ontwikkeling van het jonge kind. Elke maand staar er een ander boek centraal.

De gratis en vrij toegankelijke dreumesuurtjes worden in Stadskanaal gehouden op woensdagochtend 13 januari, 17 februari, 16 maart, 13 april, 18 mei, 15 juni, 14 september, 12 oktober, 16 november en 14 december. Elke bijeenkomst begint om 10:00 uur.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal