Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Huldiging sporters Borger-Odoorn verplaatst naar woensdag 13 januari

logo borger odoornEXLOO – De nieuwjaarsreceptie van de gemeente Borger-Odoorn ging wegens de extreme weersomstandigheden helaas niet door. Dit zorgde er voor dat ook de jaarlijkse huldiging van sporters niet plaats kon vinden. Omdat ze de sporters die in 2015 een uitzonderlijke prestatie hebben verricht tóch graag in het zonnetje willen zetten, wordt dit alsnog gedaan op woensdag 13 februari.

Huldiging
Tijdens een bijeenkomst in het gemeentehuis zal wethouder Frits Alberts de individuele sporters en sportploegen toespreken en hen een speciale oorkonde overhandigen. Dit jaar kent de huldiging nog een extra element: er wordt bekendgemaakt wie de gemeente gaat vertegenwoordigen in de categorieën sportman, sportvrouw, sporttalent en sportploeg van het jaar tijdens het Drents Sportgala op 18 februari.

Iedereen is van harte welkom bij de huldiging op woensdag 13 januari om 19.00 uur in het gemeentehuis in Exloo.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.