Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Judoschool Tan Ren Jutsu in de prijzen in Dedemsvaart

Tan Ren Jutsu judoschoolTER APEL – Alle zes deelnemende judoka’s van Judoschool Tan Ren Jutsu Oost-Groningen zijn in de prijzen gevallen op het 37e Wintertoernooi in Dedemsvaart. Het Wintertoernooi is het eerste grote judotoernooi van het jaar in Noord Nederland.

Aan dit grote toernooi deden ongeveer zeshonderd deelnemers mee. De wedstrijden werden gehouden over elf matten. Esmee Vos en Cindy Oost werden beiden overtuigend eerste in hun grote en zware poule. Luna Arends, die met Cindy Oost in dezelfde poule zat, werd door zeer sterk judo tweede in haar poule. Ook Janniek Pool uit Beerta liet zeer sterk judo zien en werd ook tweede in haar poule. Mike Oost en Heleen Pool werden door goed judo derde in hun poule.

Er zit veel progressie in de judoka’s, mede doordat ze iedere week deelnemen aan de wedstrijdtrainingen. Trainer/coach Ronnie Grave was zeer tevreden over zijn judoka’s en hun goede resultaten.

Voor meer informatie over judo in heel Oost-Groningen en foto’s zie: www.judotanrenjutsu.nl

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.