Direct naar de inhoud.

Toneelthriller Fatal Attraction in Theater Geert Teis

  • door:
  • op:

Fatal attractionSTADSKANAAL – Het toneelstuk Fatal Attraction, gebaseerd op de wereldberoemde psychologische thriller uit 1987 met Michael Douglas en Glenn Close in de hoofdrollen, is 20 januari te bezoeken in Theater Geert Teis in Stadskanaal.

Nog altijd wordt de film, die zes Oscarnominaties kreeg, gezien als een klassieker. Dit theaterseizoen brengt producent DommelGraaf & Cornelissen Entertainment Fatal Attraction voor het eerst naar de Nederlandse theaters met een fantastische cast bestaande uit Matteo van der Grijn, Loes Haverkort, Sytske van der Ster, Marian Mudder en Kevin Hassing.

Fatal Attraction
Het leven van Daan, een succesvolle advocaat, en zijn jonge gezin verandert drastisch na een spannend weekend met de prachtige Alex. Daan denkt dat hij na zijn avontuurtje gewoon kan weglopen, maar Alex wenst niet genegeerd te worden. Ze achtervolgt Daan en zijn familie met angstaanjagende gevolgen.

Informatie en tickets
Meer informatie over de voorstelling en de volledige speellijst is terug te vinden op www.dommelgraafencornelissen.nl. Tickets voor de voorstelling in Teis zijn te koop via: www.theatergeertteis.nl / T:0599-631 731 en kosten € 25,- p.p.

Klik hier voor de theaterpromo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-