Direct naar de inhoud.

Feestavond RTV Stadskanaal en RTV Parkstad

  • door:
  • op:

RTV-Stadskanaal-en-VeendamRTVS/RTVP – Vrijdagavond 15 januari is het feest bij de lokale omroepen voor de gemeentes Veendam en Stadskanaal. Om 18.00 uur zal er een presentatie gehouden worden hoe de toekomst eruit gaat zien voor de omroepen RTV Parkstad en RTV Stadskanaal. De omroepen hadden onlangs al aangegeven te willen fuseren. Hoe deze voorgenomen fusie eruit gaat zien wordt vrijdagavond uiteengezet. Tijdens de presentatie wordt ook het logo en de omroepnaam bekendgemaakt.

Medewerkers(feest)avond

Om 20.00 uur is er nogmaals een presentatie, maar dan voor alle medewerkers en vrijwilligers van de fusie- omroep. Aansluitend is er een feestavond met live muziek van de bekende artiest Bert Drenthe. De presentatie en de feestavond wordt gehouden in Stadskanaal. In het omroepgebouw aan het Geert Teisplein 2A.

Tussen 18.00 en 21.00 uur en mogelijke nog langer zal er ook een live- verslag zijn in het radioprogramma ‘S-express’. Op de frequentie 105.3 FM (Stadskanaal) vanaf 18.00 uur en op de frequentie 106.9 FM (Veendam) vanaf 19.00 uur in de ether te volgen.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal