Direct naar de inhoud.

Hoedententoonstelling in Bibliotheek Stadskanaal

  • door:
  • op:

hoeden tentoonstelling bibliotheekSTADSKANAAL – Tijdens de Maand van de Spiritualiteit (15 januari t/m 14 februari) is in Bibliotheek Stadskanaal een tentoonstelling van bijzondere hoeden te zien.

Symbolische hoeden
Het betreft een tentoonstelling van symbolische hoeden. Deze hoeden staan symbool voor het denken van de mens. Iedereen heeft zijn eigen specifieke ‘denkhoed’, ontstaan door allerlei raadgevingen, normen, regels en beelden die de mens al van jongs af aan met de paplepel krijgt ingegoten. De tentoonstelling prikkelt op een speelse manier de fantasie van de mens en daagt hem uit om op een andere manier naar zichzelf te gaan kijken en zich bewust te worden van zijn eigen vastomlijnde denkpatronen. Passen deze nog wel bij hem? Het is een ontdekkingsreis naar binnen! De tentoonstelling is te zien tijdens openingstijden van de Bibliotheek.

Spiritueel café
In het kader van de Maand van Spiritualiteit organiseert Bibliotheek Stadskanaal op zaterdagmiddag 6 februari vanaf 13.00 uur een gratis toegankelijk spiritueel café. Deze middag zijn er twee korte voorstellingen met sketches over de symbolische hoeden van de tentoonstelling. Daarnaast zijn er verschillende deelnemers die u kennis laten maken met diverse activiteiten op spiritueel gebied, o.a. intuïtief kleuren en Past Reality Integration.

Klik hier voor de openingstijden van de bibliotheek in Stadskanaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-