Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Vrijwilligers halen spullen op voor rommelmarkt Onstwedde

Manege de Driesporen Onstwedde

Manege de Driesporen Onstwedde

ONSTWEDDE – Vrijwilligers van manege ‘De Driesporen’ gaan op vrijdag 22 januari vanaf 16.00 uur binnen de bebouwde kom van Onstwedde huis-aan-huis langs de deuren om spullen voor de rommelmarkt op te halen. Buiten de bebouwde kom komen de vrijwilligers op verzoek spullen halen. Wie buiten het dorp woont en spullen voor de rommelmarkt heeft, of wie vrijdag na 16.00 uur niet thuis is, kan contact opnemen met Jan Huls, tel. (0599) 331788 of 06-10051117.

 

 

Spullen brengen
Spullen brengen is ook mogelijk, vrijdag 22 januari is de manege daarvoor vanaf 10.00 uur geopend. “Spullen voor de rommelmarkt moeten nog bruikbaar zijn, anders zijn ze voor ons niet verkoopbaar. Daarom kunnen wij onder meer autobanden, verfblikken, koelkasten, kapotte en grote meubels niet accepteren”, aldus Bé Wilzing namens de manege.

De jaarlijkse rommelmarkt zelf is te bezoeken op zaterdag 23 januari van 9.30 tot 12.00 uur bij Manege ‘De Driesporen’ te Onstwedde. Het gaat om drie manege hallen vol met oude spullen. Er is ruim parkeergelegenheid op het terrein naast de manege. Volg borden op de rotonde.

 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.