Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Nieuwe trainer vv Nieuw-Buinen

Geert Oosterloo

Geert Oosterloo

NIEUW BUINEN – Met ingang van het seizoen 2016/2017 is Geert Oosterloo de nieuwe hoofdtrainer van vv Nieuw-Buinen. Geert Oosterloo is woonachtig in Wijster, zijn laatste klus was Zuidwolde. Het afgelopen seizoen had hij geen club onder zijn hoede. Daarvoor was hij onder meer succesvol bij Vkw uit Westerbork die hij met 2 achtereen volgende kampioenschappen naar de 1e klas bracht.

Verder was hij succesvol als trainer bij Twedo en Roden(1 kampioenschap) waar hij met zijn teams voortdurend om de prijzen meedeed.  Oosterloo neemt het stokje over van Eric Lippold die na dit seizoen Nieuw-Buinen verlaat en dienst treedt bij Tvc 28 uit Tubbergen.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.