Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Studieavonden met Kees Goedhart

K. Goedhart

NIEUW BUINEN – Kees Goedhart zal weer een reeks van 4 studieavonden verzorgen binnen de Baptisten gemeente Nieuw-Buinen. Kees Goedhart is een Nederlandse bestuurder, voorganger, schrijver en zendeling. Hij is voorzitter geweest van de Stichting Opwekking en was daarnaast veertig jaar lang directeur van Stichting Zending en Gemeente.

Kees kwam op achttienjarige leeftijd in Amsterdam tot bekering tot het christelijke geloof. Hij voegde zich daarna bij de opwekkingsbeweging Stromen van Kracht en trok al predikend door Noord-Holland.
Hij is getrouwd met Fieke Emeis. Goedhart predikte onder de Oost-Europese vluchtelingen en kwamen er enkele kerkelijke gemeentes tot stand. Daarna vertrokken zij naar Zuid-Amerika.Daarna vestigde hij zich met zijn gezin op Saint Lucia.  In februari 1969 keerden zij terug naar Nederland. Hij is één van de vaste sprekers sinds de eerste pinksterconferentie van Stichting Opwekking. Daarnaast is hij een veelgevraagd spreker binnen evangelisch en pinkster-Nederland en schreef hij verscheidene christelijke boeken

  • Op donderdag 21 januari zal hij spreken over: “Jezus kende de wil van God, maar hoe kan jij die ontdekken?”
  • Op 18 februari  hoopt Kees te delen over “Wat had Jezus van jou verwacht toen Hij voor jou stierf aan het kruis?”
  • Dan op 17 maart “Jezus is niet alleen geïnteresseerd in je hart, maar ook in je verstand, gevoel en wil”.
  • En op 14 april  “Jezus sprak met gezag. Hoe ging Hij om met gezag en autoriteit en wat kunnen wij daarvan leren?”

Deelname aan de avond kost € 3,= per persoon. De avonden beginnen om 20:00 uur.  Rond 21:15 uur wordt er afgerond en dan is er nog gelegenheid voor ontmoeting met koffie & thee. Aanmelden  voor 1 of meerdere avonden kan via de website van de gemeente. http://www.baptisten-nieuwbuinen.nl/studieavonden-met-kees-goedhart/ Als u vragen heeft over deze cursus kunt u een mail sturen naar Rieanne Kwant,  onderwijs@baptisten-nieuwbuinen.nl.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.