Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Liveoptreden Sproakwotter bij RTV Stadskanaal

SproakwotterSTADSKANAAL – Vrijdag 22 januari treedt Sproakwotter op in het vrijdagavondprogramma van RTV Stadskanaal en RTV Parkstad de S-Express! Harry van Boven en Martin Blok zullen maar liefst 6 nummers live op de radio brengen. Uiteraard gaan Dorien, BertJan en Alex ook even met de heren in gesprek..

 

“’t Begon allemoal mit een gezoamenlek doel, noamelek een gaie tied neerzetten tiedens de RUN in Winschoot. Deur een blessure veranderde dizze sportieve vrundschap in een mezikale vrundschap. Zo kwam Sproakwotter tot leven.
Martin Blok, mezikant in hart en nieren , is verantwoordelek veur t mezikale gedailte en Harry van Boven schrieft in t Grunnegs zien rap-teksten. Wat dizze soamenwaarken loat zain vertelt Martin Blok, is dat t nait oetmokt welke stijl das t speulst, modern of klassiek, kist overal op rappen.”

Beperkt aantal plaatsen
De S-Express is er elke vrijdag vanaf 18.00 uur. Sproakwotter zal vanaf 20.00 uur optreden. Hiervoor zijn een zeer beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wil je hierbij graag aanwezig zijn, geef je dan gauw op via info@s-express.nl en wie weet nodigen we jou uit!

Sproakwotter

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.