Direct naar de inhoud.

Informatiebijeenkomst over bevallen in Refaja op 9 februari

  • door:
  • op:

RefajaSTADSKANAAL – In het Refaja Ziekenhuis in Stadskanaal wordt op dinsdag 9 februari een informatiebijeenkomst gehouden voor zwangeren en hun partners. Het doel is om aanstaande moeders en hun partners voor te bereiden op een mogelijke (poli-)klinische bevalling in het ziekenhuis. De bijeenkomst is in de Zwartsenbergzaal van Refaja en vindt plaats van 19.30 tot 21.30 uur.

Uit cijfers blijkt dat maar liefst 60% van de zwangeren, om wat voor reden ook, tegen de verwachting in moet bevallen in het ziekenhuis. Dit komt vaak als een schok, die nog versterkt wordt als men onbekend is met het ziekenhuis en de kraamafdeling. De bijeenkomsten zijn er dan ook op gericht om door een goede voorbereiding op een mogelijke ziekenhuisbevalling, onnodige angst en spanning te voorkomen.
zwanger

Tijdens de informatiebijeenkomst geven een verloskundige, gynaecoloog, verpleegkundige en een medewerker van Kraamzorg Het Groene Kruis Groningen tekst en uitleg en beantwoorden eventuele vragen. Indien mogelijk krijgen de zwangeren en hun partners na afloop een rondleiding over de afdeling.

Aanmelden is noodzakelijk en kan door te bellen naar telefoonnummer 0599-654160 (tijdens kantooruren).

De volgende informatiebijeenkomst over bevallen in Refaja is op dinsdag 19 april.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal