Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Poëzie in Bibliotheken Stadskanaal en Ter Apel

Bibliotheek StadskanaalSTADSKANAAL/TER APEL – Tijdens de poëzieweek van 28 januari t/m 3 februari organiseren de bibliotheken Stadskanaal en Ter Apel twee poëziebijeenkomsten waar amateurdichters eigen werk of een favoriet gedicht kunnen voordragen.

Ter Apel
Donderdag 28 januari, vanaf 10.30 uur, is er in Bibliotheek Ter Apel een poëzieochtend. Deze ochtend zullen er gedichten worden voorgedragen door een aantal leerlingen van OBS de Vlinder, “Ben Dorpeling” en Ingrid Mulder. Ingrid Mulder komt uit Ter Apel. Zij heeft een boek uitgebracht met gedichten: ‘De lachende traan’. Alle poëziefans, volwassenen en kinderen, zijn welkom om te komen luisteren, maar worden ook uitgenodigd om eigen werk of een favoriet gedicht te komen voordragen. Graag aanmelden via terapel@biblionetgroningen.nl.

Stadskanaal
Bibliotheek Stadskanaal organiseert op dinsdag 2 februari, vanaf 19.30 uur, een poëzieavond. Ook hier is iedereen welkom om te komen luisteren, of om eigen werk of een favoriet gedicht te komen voordragen. Manuel Claasen en Annie Martens zorgen deze avond voor muzikale omlijsting. Iedereen die iets wil voordragen kan zich aanmelden via stadskanaal@biblionetgroningen.nl.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.