Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Maarsstee gaat weer mens- erger je nieten

De vier finalisten. V.l.n.r Ibel Hadders, Tinie Holtjer, Simca Buss en Sanne Rosing (met wisselbokaal)STADSKANAAL – Op zaterdag 30 januari wordt in Buurtcentrum Maarsstee de vierde editie van het Knoalster open Mens Erger Je Niet toernooi gespeeld. Het is altijd een bont gezelschap: mannen en, vrouwen, meisjes en jongens in alle leeftijden strijden om de felbegeerde titel ‘meest ergerlijke mens van 2016’ met de daarbij behorende wisselbokaal. Voor de vier finalisten spelen op een supergroot bord van meer 1 m² met verlichting. Alle vier finalisten winnen een VVV-bon.

 
Tijdens het toernooi kunnen de deelnemers tevens kennis maken met lekkere hapjes uit de fonkelnieuwe keuken, die mede is gefinancierd door het Oranje Fonds. Deelname is gratis. Het toernooi begint om 13:00 uur in Buurtcentrum Maarsstee aan de Nederlandlaan 7b. Maximaal 64 deelnemers. Vol=vol. Opgave via info@maarsstee.nl of telefonisch bij Reina Kiewiet 06 28 08 93 32.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.