Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Winnaars Like en Share Actie Dolce Vita verwend met driegangen diner

Winnaars Dolce VitaSTADSKANAAL – Dat Social Media zoals Facebook ook prima te gebruiken is als reclamebord hebben al veel ondernemers ontdekt. Dat er voor lezers dan ook nog een leuk voordeeltje aan kan zitten merkten
Marianne Greven en Randy Struik vorige week. Zij hebben de “Like en Share Actie” van Restaurant – Pizzeria Dolce Vita in Stadskanaal gewonnen en werden door Tony en Meli afgelopen vrijdagavond verwend met een driegangen diner.
Tony en Meli weten hoe belangrijk Facebook kan zijn voor hun onderneming en zijn erg blij met de 1000 Likes. “De actie loopt echter gewoon door”, vertelt Tony aan RTV Stadskanaal. “Bij 2500 Likes gaan we maar liefst 3 prijzen verloten!”

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.