Direct naar de inhoud.

Hommage Ede Staal in Veendam

  • door:
  • op:

Ede studio  80-100VEENDAM – 19 februari wordt een bijzondere avond in het Huis voor de Kunst in Veendam. Als hommage aan en geïnspireerd door de liederen & verhalen van streektaalzanger en dichter Ede Staal, heeft kunstschilder Sip Hofstede, 30 jaar na het overlijden van de nog altijd zeer gewaardeerde Ede Staal, een unieke serie werken gemaakt, bestaande uit 21 schilderijen. De schilder heeft voor deze avond één van de schilderijen beschikbaar gesteld om bij opbod te verkopen. De revenuen van de avond gaan naar het goede doel: Het Beatrix Kinderziekenhuis van het UMC Groningen.

Deze avond wordt omlijst met liedjes en cabaret in de geest van Ede Staal waarin vele gekoesterde herinneringen weer even tot leven worden gebracht:

 

  • Henk Scholte (van o.a. ‘Twij deuntjes veur ain cent ‘) De Valse Wichter (zang en cabaret) Het duo Laurens Schreuder & Alex Staal (liedjes van Ede Staal)
    Een avond vol (h)erkenning, waarin kleurrijke composities, elkaar beeldend en muzikaal ontmoeten voor het goede doel. Inclusief hapjes & drankjes uit de tijd van Ede Staal

Aanvang 20:00 uur (inloop vanaf 19:30 uur)
Entree € 50,- p.p.

Reserveren vóór 12 februari via de site:
www.huisvoordekunst.com/evenementen
Stationsstraat 10 – 9641 KE – Veendam – 0598 63 26 75
De schilderijen zijn vanaf 19 februari t/m 20 maart 2016 te zien en te koop in Huis voor de Kunst
Gedurende deze periode is het Huis op vrijdag, zaterdag en zondag geopend tussen 13.00 – 17.00 uur (of op afspraak).



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal