Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Grietje Spijker wint Knoalster Open Mens Erger Je Niet

Winnares MaarssteeSTADSKANAAL – Op zaterdag 30 januari is  Grietje Spijker gekroond tot ‘meest ergerlijk persoon in Stadskanaal 2016. Ze was de winnares van de vierde editie van het open Knoalster kampioenschap Mens erger je niet. In de finale was ze te sterk voor haar drie medefinalisten Tiny Panneman, Rald Bruggink en Gerrit van’t Zand.
Het toernooi werd weer gekenmerkt door een grote opkomst (48 deelnemers) van allerlei pluimage. Variërend in leeftijd van 6 tot 92 jaar, mannen, vrouwen jongens en meisjes. Ook wethouder Hamster was van de partij, maar moest helaas vanwege andere verplichtingen de kwartfinale laten schieten. Hij had ver kunnen komen…. Positief hierbij is dat hij zeer enthousiast was over de entourage en de deelnemers. Hij heeft meteen een plekje in zijn agenda vrijgemaakt voor volgend jaar is. Al met al was het weer een bewogen middag waar drie generaties het spel op het scherp van de snede gespeeld hebben. Maar wel zeer sportief en oergezellig.
Ook kon iedereen de nieuwe keuken bewonderen, waar de deelnemers erg positief over waren. De keuken geeft weer een nieuwe dimensie aan het buurtcentrum, zoals bijvoorbeeld de kookgroep, die nu voor grotere groepen maaltijden kan bereiden. Maar waar ook tijdens het Mens erger je niet toernooi allerlei lekkere hapjes kunnen worden gemaakt.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.