Direct naar de inhoud.

Het VKSO-vanBeresteynopleidingsorkest gaat van start

  • door:
  • op:
Veenkoloniaal Symfonie Orkest
Veenkoloniaal Symfonie Orkest

VEENDAM – Het Cultuur en Congrescentrum vanBeresteyn dat in 2015 haar 10-jarig jubileum vierde, biedt Veendam e.o. ondermeer: theater, muziek, dans, entertainment, beeldende kunst, educatie, (cultureel)erfgoed, geschiedenis en letteren. Met o.a. een Muziek- Dans- en Theaterschool onder één dak waren dit de ingrediënten om samen met het Veenkoloniaal Symfonie Orkest, de koppen bij bijeen te steken voor de oprichting van het VKSO-vanBeresteynopleidingsorkest waarbij jong en oud een podium wordt geboden om zich muzikaal verder te kunnen ontwikkelen binnen een projectorkest met een vaste bezetting.

Naar schatting zullen er 10 repetities en 3 concerten per seizoen plaatsvinden, o.l.v. twee enthousiaste dirigenten: Bauke Burghgraef en Joël Smits. Men kan deelnemen mits men beschikt over minimaal niveau B of 4 jaar les heeft genoten. Hiervoor worden geen audities gehanteerd. De eerste repetitie vind plaats op vrijdagavond 5 februari. Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar binnen dit orkest: Voor meer informatie en/ of opgave: muziekschool@veendam.nl of 0598 317740

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-