Direct naar de inhoud.

Meet & Greet met Geert in bibliotheek Stadskanaal

  • door:
  • op:
Geert Krops (f: Boer zoekt Vrouw)
Boer Geert (f: Boer zoekt Vrouw)

STADSKANAAL – Op zaterdag 13 februari komt boer Geert een uur lang naar de bibliotheek van Stadskanaal voor een Meet & Greet. Boer Geert kreeg landelijke bekendheid door mee te doen aan het bekende tv-programma “Boer zoekt vrouw” van de NCRV.

Bewonderaars van de populairste boer uit heel Nederland zijn tijdens de Meet & Greet met Geert van harte welkom. Ze kunnen Geert vragen stellen, maar ook bestaat de mogelijkheid om met de bekendste en gezelligste boer uit de provincie Groningen op de foto te gaan. Uiteraard gaat Geert ook handtekeningen uitdelen.


De Meet & Greet met Geert op zaterdag 13 februari begint ’s middags om 2 uur en duurt tot 3 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-