Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Start nieuwbouw operatiekamercomplex Refaja Ziekenhuis

Start nieuwbouw OK's Refaja Ziekenhuis.

Start nieuwbouw OK’s Refaja Ziekenhuis.

STADSKANAAL – Met behulp van een grote graafmachine hebben drie OK-medewerkers op donderdag 4 februari het officiële startsein gegeven voor de bouw van het nieuwe operatiekamercomplex van ziekenhuislocatie Refaja, onderdeel van Treant Zorggroep, in Stadskanaal. Hiermee wordt een lang gekoesterde wens werkelijkheid.

In de komende zeven maanden wordt het OK-complex gerealiseerd. Als alles volgens planning verloopt vinden de eerste operaties op 29 augustus plaats.

Het OK-complex wordt gerealiseerd door Interflow in samenwerking met BAM Bouw en Techniek en Vitaal ZorgVast. In de afgelopen periode heeft deze combinatie het OK-complex uitgewerkt tot een haalbaar ontwerp. De gemeente Stadskanaal verleende hiervoor de bouwvergunning.

Treant Zorggroep en Interflow zijn er trots op dat het project voorspoedig en volgens planning verloopt.
Het OK-complex omvat vier multifunctionele OK’s, met daaronder technische- en personeelsruimten. Het complex komt achter het ziekenhuisgebouw en wordt ongeveer even hoog als de 2e etage van het ziekenhuis. Het staat daarmee in verbinding met een loopbrug.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.