Direct naar de inhoud.

Record aantal wandelaars naar Exloo

  • door:
  • op:

wandeldagEXLOO – Een record aantal wandelaars heeft dit weekend mee gedaan aan de Schutrups Jumper Dog Walk en de zeventiende Schutrups Wandeltocht. In totaal kwamen er bijna 3000 wandelaars en 1200 honden naar het schilderachtige Drentse dorp.

Aan de zaterdag gehouden Dog Walk deden 1500 wandelaars vergezeld van 1200 honden mee. Zondag kwamen onder lente-achtig omstandigheden weer 1500 wandelaars aan de start. Zij deden mee aan de Zeventiende Schutrups Wandeltocht. De deelnemers kwamen voornamelijk uit de vier noordelijkste provincies. Het merendeel uit de provincie Groningen en Drenthe. Toch kwam er ook nog een groep wandelaars helemaal uit de omgeving van Eindhoven.

Er waren zelfs een aantal deelnemers die de tocht twee keer liepen. Schutrups: “Wandelaars die zaterdag met een hond de Dog Walk liepen, liepen vervolgens op zondag dezelfde route vol enthousiasme nog een keer!” Door het grote succes van de beide wandeltochten wordt er zeker volgend jaar weer een tweedaags wandelfeest georganiseerd belooft de enthousiaste ondernemer uit Exloo.

 



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal