Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

ZPC in de prijzen bij internationale wedstrijden in Delfzijl

ZPC StadskanaalDELFZIJL – Afgelopen weekend vond de internationale zwemwedstrijd in zwembad de Dubbelslag te Delfzijl plaats. ZPC Stadskanaal was met een grote groep zwemmers vertegenwoordigd.

Er is erg goed gezwommen door de zwemmers van ZPC Stadskanaal. Met persoonlijke records voor bijna alle zwemmers. Uitschieters waren er voor Vincent Banus, die op de 100m rugcrawl zijn persoonlijke record verbeterde met 14 sec en Eline Haan, die een verbetering van haar eigen record liet zien van maar liefst 10 seconden op de 100m schoolslag.

Bij de individuele afstanden waren er medailles voor Lisanne Boets, zilver op de 100 meter schoolslag en de 50 meter vrije slag en brons op de 100 meter wisselslag. Ook Jesper Boets nam 3 medailles meer naar huis, goud op de 100 meter vlinderslag, zilver op de 50 meter vlinderslag en brons op de 50 meter schoolslag. Max Pathuis zwom naar brons op de 50 meter rugcrawl en de 50 meter vlinderslag.

Op de estafette afstanden 4X50m vrijeslag en 4X50m wisselslag was er twee keer zilver voor het viertal Lisanne Boets, Sterre Marit Drok, Esmee Kloezen en Sanne Kloezen. En brons was er voor het viertal Jesper Boets, Martijn Lingbeek, Max Pathuis en Stefan Banus op de 4X50m wisselslag.

Al met al was het een zeer geslaagd en bovenal een gezellig sportief weekend waar de zwemtrainers met een zeer goed gevoel op terug kijken.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.