Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Inbrekers betrapt bij bedrijf

Politie-112-logo-alarm-hulpdiensten. groot formaat.STADSKANAAL – Dankzij beveiligingscamera’s werden woensdagavond twee mannen betrapt op het terrein van een afvalverwerkingsbedrijf aan de Industriestraat in Stadskanaal.

Toen de gewaarschuwde politie aankwam, probeerden de in camouflagekleding uitgedoste mannen zich nog te verstoppen. Het tweetal, een 40-jarige inwoner van Zandberg en een 35-jarige inwoner van Stadskanaal, had inbrekerswerktuig bij zich en werd in de boeien geslagen. Vlakbij het duo stond een kratje met spullen die vermoedelijk al bij elkaar waren gezocht. Het duo is ingesloten.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.