Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kunstenaars schenken Refaja schilderijen

Sandra Snijders overhandigt kunstwerken aan personeel van de IC in het Refaja Ziekenhuis.

Sandra Snijders overhandigt kunstwerken aan personeel van de IC in het Refaja Ziekenhuis.

STADSKANAAL – Twee kunstenaars hebben afgelopen woensdag elk een door hen zelf gemaakte schilderij geschonken aan het Refaja-ziekenhuis in Stadskanaal. De kunstcommissie van het ziekenhuis overhandigde namens Karla Hakvoort-Jansen en Astrid Mensen-Jansen de twee schilderijen aan de medewerkers.

In het ziekenhuis zijn regelmatig exposities te bezichtigen. Zo waren er ook de exposities van Karla Hakvoort-Jansen en Astrid Mensen-Jansen te zien. Zij exposeerden met abstracte schilderijen en vonden hun expositie in het Refaja-ziekenhuis zo geslaagd dat ze hebben besloten om als bedankje twee schilderijen te schenken.

Het schilderij van Karla hangt in de familiekamer van de afdeling Intensive Care en het schilderij van Astrid hangt in de wachtkamer van de afdeling Anesthesie. De medewerkers van Intensive Care en de anesthesiemedewerkers zijn blij met de schilderijen en hopen dat patiënten en medewerkers er nog lang van kunnen genieten.

Geplaatst door

Webmaster RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.