Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Marc en Mats zwemmen Speedo jaargangwedstrijd in Leiden

Marc Manning en Mats Meyer

Marc Manning en Mats Meyer

LEIDEN – Het afgelopen weekend 20 en 21 februari, vonden in Leiden de jaarlijkse Speedo jaargangwedstrijden plaats. Onder begeleiding van coach Jonny Buurman stonden Marc Manning (jaargang 2004) en Mats Meyer (jaargang 2005) namens zwemvereniging NOVA uit Stadskanaal op de blokken.

De wedstrijden zijn bedoeld voor jonge zwemmers onder de 12 jaar. De snelste achttien zwemmers van Nederland per jaargang mogen starten. Beide jongens zwommen persoonlijke records en wisten twee plekken in de ranglijst te stijgen!

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.