Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Spekkie en Sproet speurtocht in Bibliotheek Stadskanaal

Slide Spekkie en Sproet Stadskanaal (2)STADSKANAAL – Op donderdag 3 maart is er een Spekkie en Sproet speurtocht in de bibliotheek in Stadskanaal. Speurneuzen van 8 tot 10 jaar zijn van harte uitgenodigd om hieraan mee te doen.

Spekkie en Sproet`s hulpoproep aan kinderen

Hallo Speurders!

Het snoepmuseum is beroofd! Een kostbare verzameling snoep is meegenomen, en de dader is ongezien weggekomen. Ook de peperdure Monegaskische spekkies zijn verdwenen, één van de duurste en lekkerste soorten snoep ter wereld!

Politieagent Nelson heeft ons ingeschakeld om hem te helpen. Maar wij hebben dringend jullie hulp nodig. Help jij ons de dader te vinden? Kom donderdag 3 maart om 14.00 uur naar Bibliotheek Stadskanaal en help ons!

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.