Direct naar de inhoud.

Open dag Treant Zorggroep op zaterdag 19 maart

  • door:
  • op:
Refaja ziekenhuis. (f: R. Wiekenkamp)
Refaja ziekenhuis. (f: R. Wiekenkamp)

STADSKANAAL – Dit jaar  vindt de nationale Week van Zorg en Welzijn plaats van 14 tot en met 19 maart. Treant Zorggroep opent dan haar deuren deze week op een groot aantal locaties. Zo is er onder meer een open dag op zaterdag 19 maart in ziekenhuislocatie Refaja in Stadskanaal. Ook locaties voor ouderen- en verpleegzorg in Emmen, Hoogeveen en omgeving houden deze week een open dag of organiseren diverse activiteiten. Iedereen is van harte welkom!

Meeloopdagen Weidesteyn in Hoogeveen
Bij Weidesteyn, centrum voor hoogcomplexe, chronische en revalidatiezorg, zijn op dinsdag 15 maart en donderdag 17 maart meeloopdagen voor scholieren. Scholieren kunnen meekijken bij fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, psychologie, bewegingsagogie, dagbehandeling en psychogeriatrie en geestelijke verzorging. Zo kan men ervaren wat het werken in een zorginstelling inhoudt. Aanmelden kan via www.treant.nl/opendag.

Alle activiteiten op de site
Op www.treant.nl/opendag is het complete programma van activiteiten te vinden van Treant Zorggroep tijdens de Week van Zorg en Welzijn.

Week van Zorg en Welzijn
De Week van Zorg en Welzijn is een initiatief van de vijftien regionale werkgeversorganisaties in zorg en welzijn, die samenwerken in Stichting RegioPlus. De week is een uitgelezen kans voor cliënt, patiënt (aankomend) mantelzorger, vrijwilliger, buurtbewoner of student om kennis te maken met een zorg- en/of welzijnsorganisatie in de buurt.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal