Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Lucky Joe TV krijgt een nieuwe frisse opzet en naam

Lucky Joe en Franky Stardust

Lucky Joe en Franky Stardust

RTVS – In 2012 startte Stichting Lucky Joe in opdracht van RTV Stadskanaal met de opnames van een muzikaal TV programma genaamd ‘TV Lucky Joe’. Het programma gaf onbekend talent een kans om hun nummers ten gehore te brengen via lokale televisie en YouTube. Naast het lokaal talent kwamen ook elke show de reeds gevestigde namen voorbij. Nu bijna 4 jaar & een subtiele naamsverandering naar Lucky Joe TV later is het tijd voor verandering.

Franky Stardust

Tijdens de laatste 2 afleveringen van Lucky Joe TV hebben we geëxperimenteerd met enkele nieuwe ideeën. Één daarvan is de samenwerking met Franky Stardust. Samen met Joseph heeft hij de laatste 3 shows gepresenteerd. Deze samenwerking was een succes.In 2015 hebben we kritisch gekeken naar Lucky Joe TV en gekeken waar wij dingen kunnen verbeteren. Het resultaat is een vernieuwd concept.

Nog steeds bieden wij een podium aan het onbekende talent om te schitteren naast de gevestigde orde.
Nog steeds staan wij garant voor een gezellige show vol muzikaal talent waarin het publiek ook een grote rol speelt. Echter zullen we dit niet langer als ‘Lucky Joe TV’ doen. Vanaf heden zal de show een nieuwe naam dragen. Een naam die allesomvattend & neutraal is. Die naam is “Het Artiesten Festival!”. De eerste opname van “Het Artiesten Festival” zal plaatsvinden op 1 mei aanstaande. Meer informatie volgt later via de website Lucky Joe.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.