Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Open Muziekpodium in Cultureel Centrum No.11

Open Podium CC11VALTHERMOND – Dé flitsende start voor iedereen uit de regio! In Valthermond en omstreken ( De Kanaalstreek ) barst het van het talent. Het Open Podium is een initiatief dat wordt georganiseerd door Cultureel Centrum No.11. Men wil artiesten en bands uit de regio de kans bieden om hun muziek te laten horen aan een groter publiek. Oftewel: Beginnende bands en artiesten een kans geven zich te profileren. Ze bieden creatieve talenten een professioneel podium en publiek om hun kunsten te vertonen.

 

Meld je aan voor het Open Muziekpodium
Ben je een zanger of zangeres: muzikant in de dop? Wil je altijd al op een echt podium in een theaterzaal staan? Doe dan nu mee aan ons Open Muziekpodium! Bij ons kan je op een laagdrempelige manier je eerste podiumervaring op doen. Uiteraard mogen familie en vrienden mee om je aan te moedigen! Dus laat zien wat je in je mars hebt en misschien wordt jij wel het nieuwe talent in de tent!
Het Open Muziekpodium kent een regionaal karakter Het is de bedoeling om regionaal talent een professioneel podium te bieden. Het vindt plaats op 7 mei 2016! Inloop vanaf 20:00 uur en we starten om 20:30 uur. De entreeprijs is € 5,-.

Jezelf aanmelden als artiest of een entreekaart(en) te reserveren kan via onderstaande gegevens:

Reserveren
Via de website: www.ccno11.nl
Per e-mail: info@ccno11.nl
Via Facebook: www.facebook.com/ccno11
Per telefoon: Anneke (06) 48 77 57 15, Jan Willem: (0599) 66 21 73

Aanvang: 20.30 uur, Entree: € 5,- (incl. kopje koffie of thee). Cultureel Centrum No.11
Zuiderdiep 505, te Valthermond

[ Ingezonden ]

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.