Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

“Accordeon-fans mogen dit festival niet missen!”

20160227_113441

STADSKANAAL – Zondag 13 maart komen weer enkele Nederlandse en internationale topaccordeonisten naar Stadskanaal. Zij doen mee aan het vierde Internationale Accordeonfestival dat wordt gehouden in het Theater Geert Teis. De organisatie van het festival is weer in handen van het echtpaar Jac en Jeanne Puts.

Volgens een enthousiaste Jaq Puts mogen liefhebbers van accordeonmuziek dit evenement niet missen. “We hebben het neusje van de zalm weten te contracteren, zoals onder andere Henny Langeveld. Hij was 25 jaar lang accordeonist en arrangeur van het tango-orkest van Malando. Ook twee topaccordeonisten uit Italië komen naar Stadskanaal. Verder hebben we nog het Drie Sterren Trio naar hier weten te halen. Het zijn drie absolute toppers met een wereld-repertoire.”

Dit jaar heeft het echtpaar de samenwerking gezocht met het Best Western hotel. “Wij hebben samen met het hotel een arrangement kunnen aanbieden. Veel fans van accordeonmuziek hebben daar gebruik van gemaakt. Alle arrangementen zijn inmiddels al uitverkocht. De rest van Nederland weet ons dus te vinden. Nu maar hopen dat ook de noorderlingen het festival zondag komen bezoeken en als ze niet komen: Ze weten niet wat ze missen!”

Kaarten á € 14,00 zijn in de voorverkoop te bestellen via telefoonnummer 0599-333291 of via de website www.acoordeonfestival.nl. Aan de kassen kosten de kaarten zondag € 15,00.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.