Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Bruintje Beer Toertocht voor ALS Stichting

FietsenMUSSELKANAAL – Zondag 20 maart is het zover. De eerste editie van de Bruintje Beer Toertocht zal dan verreden worden. Fiets Tour Club (FTC) Musselkanaal organiseert de Bruintje Beer Toertocht een fietstocht van 90 kilometer in Zuid Oost Groningen. De opbrengst van deze tocht gaat naar de ALS stichting.

 

 

De tocht voert langs historische bouwwerken waaronder de burcht in Wedde en het 15e-eeuwse klooster van Ter Apel. Natuurlijk wordt ook de vesting Bourtange aangedaan.

Deelname aan deze volledig verzorgde toertocht bedraagt € 10.- per persoon.
De deelnemers krijgen gratis koffie en verzorging bij de start, verzorging onderweg na 30 km en in de vesting Bourtange ontvangt men een gratis kop koffie met appelgebak.
Een ieder die de tocht uitrijdt krijgt bij de finish nog een leuke herinnering en een magazine aangeboden. In dit magazine staat o.a. een puzzel waarmee leuke prijzen te winnen zijn. Wat te denken van o.a. een fietspompset twv € 150.- en 3 gesigneerde boeken van Thomas Braun.

Bruintje beerWybe Pol en Hans Ravensbergen de initiatiefnemers van de tocht: “We hebben er samen met veel vrijwilligers, sponsoren en de plaatselijke middenstand hard aan gewerkt om deze tocht te organiseren. Nu nog hopen op goed weer en veel deelnemers”.

Start: Sportcomplex de Veenhorst Spireastraat 2, 9581 Musselkanaal.
Datum: zondag 20 maart 2016. Starttijd: 9:00 -10:00 uur.
Inschrijven vanaf 8:30 bij de start.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.