Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

VKSO concertkoor zingt ‘Membra Jesu Nostri’

DSC_2746WILDERVANK – Het VKSO concertkoor zal met ongekende bezieling ‘Membra Jesu Nostri’ voor u uitvoeren met begeleiding van een de nodige musici uit het Veenkoloniaal Symfonie Orkest. Het geheel staat o.l.v. dirigent Lubertus Leutscher. Koormeester: Cas Straatman.

Binnen de zeven cantates wordt telkens een lichaamsdeel van het gekruisigde lichaam van Christus bezongen, zoals de voeten, de knieën, handen, de zijde, de borst, het hart en het hoofd. Onderga in de monumentale Margaretha Hardenberg cultuurcentrum deze indrukwekkende cyclus van deze zeven cantates van componist Dietrich Buxtehude, welke in 1680 geschreven zijn.

20 maart 2016
Margaretha Hardenberg Cultuurcentrum
Torenstraat 108 Wildervank
aanvang 15:00 uur
entree: € 15.00 p.p. aan de kassa voor reserveringen:secretariaat@vkso.nu kinderen tot 12 jaar gratis

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.