Site pictogram RTV1

Crisis bij Lokale Omroep RTV LOGO

RTV LogoWINSCHOTEN – De televisie uitzendingen van de lokale omroep RTV Logo voor de gemeente OLdambt zijn onderbroken. Sinds vandaag is er wel weer een kabelkrant te zien op het digitale Ziggo kabelkanaal (kanaal 40). Op de kabelkrant is te lezen dat RTV Logo zich op de toekomst wil gaan beraden. Verder zou het TV kanaal technische problemen hebben waardoor er voorlopig geen bewegende beelden te zien zullen zijn.

Bronnen maken melding over het (boos) opstappen van televisie technici die bij het vertrek de complete database gewist zouden hebben. Hoofd techniek Björn Brouwer, Jan Keitz en Gerrie de Groot zouden zijn opgestapt. De medewerkers zijn opgestapt omdat ze het niet eens zijn met de nieuwe opzet van RTV Logo. Voorzitter Gerrie Boven heeft inmiddels, via regionale omroep RTV Noord, laten weten alles onder controle te hebben en dat vanaf morgen de TV uitzendingen weer gaan starten.

RTV Logo maakt deel uit van het RMC ‘Groningen 1’ samen met de omroepen uit Vlagtwedde, Hoogezand en Delfzijl. Veendam en Stadskanaal zijn eerder uit het samenwerkingsverband gestapt.

Lees ook: semsland.nl

Mobiele versie afsluiten