Direct naar de inhoud.

Blueprint 11 maart live vanuit Java

  • door:
  • op:
Thomas Kaldijk in gesprek (F: Henk Drenth / parstadveendam.nl)
Thomas Kaldijk in gesprek (F: Willem van der Werf / parkstadveendam.nl)

VEENDAM – De bekende presentator Thomas Kaldijk van het RTV Parkstad rootsmuziekprogramma ‘Blueprint’ is zich aan het voorbereiden voor een nieuwe live sessie op 11 maart. De uitzending komt dan vanuit Grand Café Java. Kaldijk wisselt de locaties van zijn liveradioprogramma af. De ene keer komt hij uit Java de andere keer zit hij in de foyer van vanBeresteyn.

11 maart komen Edwin Jongedijk en Joost Prinsen langs. Ook is er een optreden van bluesgitarist Owen Campbell. Op 8 april wanneer de uitzending uit vanBeresteyn komt is er een optreden van Swinder. De uitzendingen zijn te beluisteren tussen 17.00 en 19.00 uur via RTV Parkstad. Blueprint is inmiddels met zijn 18e jaargang bezig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-