Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Energiezuinige huizen verkoophit in Borger

Borger 12-woningenBORGER – De verkoop van twaalf kavels door gemeente Borger-Odoorn aan projectontwikkelaar WVG Ontwikkeling is de voorbode voor de bouw van een dozijn woningen aan de Kranssteen in het Borger nieuwbouwplan Daalkampen. Alle twaalf woningen zijn in een mum van tijd verkocht. De prijzen variëren van 147.000 euro tot 163.000 euro vrij op naam. Via de gemeente kon een starterslening worden aangevraagd voor de energiezuinige woningen. In april wordt er met de bouw gestart.

Foto: WVGO

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.