Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Heggerank, Lint, Kloosterheerd en de A-Horst openen hun deuren

A-horstMUSSELKANAAL – In de nationale Week van Zorg en Welzijn zijn er open dagen van 10 – 15 uur in Ter Apel bij woonservicecentrum Kloosterheerd (16 maart) en in Musselkanaal bij woonzorg-revalidatiecentrum Heggerank en Multifunctionele Accommodatie Lint (17 maart) en woonservicecentrum A-Horst (19 maart).

Tijdens deze open dagen kunt u kennis maken met het brede aanbod van Zorggroep Meander in Ter Apel en Musselkanaal; zorg aan huis, bewegen en revalideren, wonen met zorg, huren van zelfstandige woonruimte in Kloosterheerd, Bolderbörg en A-Horst en andere activiteiten. Er zijn verschillende informatiestands, rondleidingen en activiteiten waaraan u kunt deelnemen. En uiteraard kunt u in het restaurant genieten van een hapje en drankje. Een unieke kans om kennis te maken met zorg in uw buurt.

(Toekomstige) cliënten en hun familieleden, mantelzorgers, buurtbewoners, vrijwilligers en alle andere geïnteresseerden zijn in de Nationale Week van de Zorg van harte welkom om langs te komen. Iedere locatie heeft haar eigen sfeer en cultuur. Dit zal tijdens de open dag duidelijk merkbaar zijn. Op www.zgmeander.nl vind u data, tijden en locaties van alle open dagen bij Zorggroep Meander en meer informatie.

Vele zorg- en welzijnsorganisaties in het hele land openen tijdens de Nationale Week van Zorg en Welzijn hun deuren. Het thema is: ‘ Zo werkt zorg’. Zo kan iedereen met eigen ogen zien wat voor fantastisch werk er in de zorg- en welzijnssectoren gedaan wordt!

RTV Borger-Odoorn (in overleg met RTV Stadskanaal) heeft op zaterdag 19 maart een locatie uitzending vanuit de A-Horst. Je kunt dit beluisteren via 106.0 FM  

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.