Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Dolf Jansen & The LSB Experience in VanSlag

Dolf Jansen en LSB Experience

Dolf Jansen en LSB Experience

BORGER – Cultuurpodium VanSlag staat op zaterdag 26 maart in het teken van ‘The Troubadour’. Prachtige verhalen, mooie liedjes en een grapje op zijn tijd. Dolf Jansen neemt je mee op reis naar The Troubadour, waar muziekhelden zoals Elton John en The Eagles hun carrières zijn begonnen.

Terug in de tijd
Dolf Jansen kruipt in de huid van Doug Weston, oprichter en eigenaar van The Troubadour. Hij neemt je mee terug in de tijd, naar de plek waar Linda Ronstadt, Carole King, Van Morrison, Bonnie Raitt en Bruce Springsteen geweldige concerten speelden.

LSB Experience
Dolf Jansen is in goed gezelschap van The LSB Experience. Geïnspireerd door de liefde voor tijdloze muziek omvat het repertoire van The LSB Experience songs van onder andere Crosby, Stills & Nash, The Beatles, Jackson Browne, James Taylor, The Doobie Brothers, Paul McCartney en The Eagles, aangevuld met songs van bands uit een recenter verleden zoals Crowded House en Venice. Zelfs The Beach Boys ontbreken niet op de setlist. The LSB Experience zijn Marcel Luntungan, Hans Sligter en Sjoerd van den Broek, met de vaste ritmesectie Peter Deiman en Rob Hendriks.
The Story of the Troubadour: prachtige liedjes, mooie verhalen en hier en daar een onnodige grap.

De voorstelling begint om 21.00 uur. Meer info op www.vanslag.eu.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.