Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Accordeonfestival op naar eerste lustrum (Video)

Pietro Adragne

Meervoudig wereldkampioen Pietro Adragna

STADSKANAAL – Zo’n 200 bezoekers kwamen afgelopen zondag naar het theater Geert Teis om te genieten van een aantal top accordeonisten. De belangstelling voor het festival dat dit jaar voor de vierde keer werd gehouden, blijft groeien. Er komt dus zeker volgend jaar een vervolg.

In 2013 organiseerde het echtpaar Jac en Jeanne Puts hun eerste accordeonfestival in Stadskanaal. Met eigen spaargeld en een grote hoeveelheid durf en doorzettingsvermogen lukte het hun toen om het festival tot een succes te maken.

Inmiddels wordt de belangstelling voor het festival steeds groter. Ook het aantal sponsors en donateurs neemt toe. Voor het eerst werd dit jaar in samenwerking met het Best Western Hotel zelfs een hotelarrangement aangeboden. De arrangementen waren binnen de kortste tijd uitverkocht.

 

Geplaatst door

Webmaster RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.