Direct naar de inhoud.

Humanitas Kindervakantiekampen

  • door:
  • op:
Humanitas kindervakantiekamp
Humanitas kindervakantiekamp

STADSKANAAL – Humanitas Kanaalstreek-Westerwolde biedt ook dit jaar weer de Kindervakantieweken aan. Ouders/ verzorgers zijn soms niet in staat hun kind een vakantie te geven. Dit kan diverse redenen hebben: gezondheid laat te wensen over, financiële middelen ontbreken. Maar ook zij gunnen hun kind een mooie tijd. Daarvoor zijn de kindervakantieweken bedoeld.

Goed geschoolde vrijwilligers doen de voorbereiding en begeleiding van de groepsweek, zodat er volop positieve momenten en spannende activiteiten zijn. Leuke spellen in het bos, hutten bouwen, zwemmen, een bezoekje aan de brandweer, om maar wat voorbeelden te noemen. De kinderen zijn er lekker even uit en doen nieuwe indrukken en vriendschappen op.

De vakantieweek vindt dit jaar plaats van maandag 25 t/m zaterdag 30 juli in Orvelte en is voor kinderen van 6 tot 18 jaar. De eigen bijdrage is € 35,- per kind. Wilt u informatie of aanmelden dan kunt u mailen naar: kanaalstreek-westerwolde@humanitas.nl. Opgeven kan tot 1 juni ’16. Het aantal plaatsen is beperkt, daarom adviseren we om snel aan te melden.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal