Direct naar de inhoud.

Stormvogels Veendam start met ATB- Clinics

  • door:
  • op:
ATB Clinics Stormvogels Veendam
ATB Clinics F: Stormvogels Veendam

VEENDAM – De sportieve fiets is populair. Veel mensen kopen vol enthousiasme een racefiets of mountainbike maar komen er al gauw achter dat remmen, schakelen en in balans blijven op zo’n fiets wel wat anders is als fietsen op een gewone fiets. Om te voorkomen dat je enthousiasme wegebt en je fiets werkeloos in de schuur komt te staan kun je nu deelnemen aan gratis clinics. Een laagdrempelig trainingsprogramma waarbij je in een aantal trainingen meer controle over je fiets krijgt. Als startende mountainbiker zit je waarschijnlijk vol met vragen. Waar let ik op als ik een fiets koop? Waar moet mijn helm aan voldoen? Hoe voorkom ik blessures? Wat neem ik mee tijdens het fietsen? Antwoorden op deze en andere vragen krijg je van onze, door de NTFU, opgeleide instructeurs tijdens deze clinics.

Start op 10 april 2016
Heb je moeite met balans, bochten, steile afdalingen of obstakels? Schrijf je dan snel in! Fiets je al langer? Geen probleem! Bij onze vereniging kan je altijd terecht voor interessante trainingen en clinics.
In het weekend van 2 en 3 april starten op diverse locaties door heel Nederland een groot aantal verenigingen met Start2Bike. Met Start2Bike hielp de NTFU al 8.000 startende fietsers succesvol op weg. Goed voorbeeld doet volgen. De ATB afdeling van Stormvogels Veendam heeft dit ook opgepakt en bied een cursus aan. Omdat op 3 april as. de 29e Grote Omloop van de Veenkoloniën/ EERENS wordt georganiseerd en verreden starten de ATB-clinics op zondag 10 april as. om 09.30 uur bij het evenemententerrein aan de Fauna in Veendam. Op deze prachtige locatie in het Borgerswold leert u de kneepjes van het ATB’ en.
Deze clinics zijn er voor alle startende mountainbikers die op een recreatieve manier willen fietsen, of voor de ervaren fietser die meer uit zich zelf wil halen. Opgave via email: williedewal@gmail.com

[ingezonden]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-