Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Oproep FNV Lokaal

FNVSTADSKANAAL – Dinsdag 5 april is er in de Spont, Gandhiplein 3, 9501 DB Stadskanaal om 14.00 uur, een bijeenkomst voor leden van FNV Senioren (ouder dan 60 jaar). De doelstelling is het oprichten van een Lokale groep senioren die zich lokaal bezighoudt het behartigen van de belangen van de leden in de Gemeente Stadskanaal.

Wilt u meer informatie of indien u niet aanwezig kunt zijn, maar wel interesse heeft om actief te worden. Verzoek ik u contact op te nemen met Rita Habers Tel.nr. 050 – 3631183 (of per mail: r.habers@bg.fnv.nl

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.